ROENHU
Home » Cum Cumpăr

Software as a Service – SaaS

PODUCTIS SOFTWARE AS A SERVICE – SaaS – PENTRU IMM-URI

Sistemul software Productis poate fi implementat şi utilizat în variantă de serviciu de aici şi acronimul SaaS – Software as a Service.

Este conceput ca o modalitate de low-cost pentru intreprinderi din industria alimentară care doresc să obţină drepturile de utilizare a software-ului cu toate dispozitivele şi cu toate aplicaţiile după necesităţile firmei în schimbul unui abonament periodic. În această relaţie de colaborare beneficiarul achiziţionează şi investeşte doar în componentele hardware, consolele de lucru iar aplicatiile software care rulează pe acestea sunt oferite în schimbul unei convenţii.

Această politică de achiziţie oferă beneficiarului toate facilităţile şi avantajele sistemului fără o investiţie majoră iniţială obţinând aceeaşi valoare adaugată, avantaj şi beneficii ca şi cum ar deţine licenţe.

Dezvoltările software prin specificul lor au costuri ridicate. Noi calculam un ROI de 5 ani printr-o relaţie de parteneriat şi abonament/modul+aplicaţii pe termen lung. Avantajul acestei relaţii ca aspect social este inţelegerea problemelor de ordin tehnic, disponibilitatea pentru soluţionarea acestora şi suport pentru dezvoltarea afacerii. Iar ca aspect economic costul acoperă doar aplicaţia implementată din intregul proiect astfel investiţia este minimă cu beneficii maxime în acelaşi timp.

Productis Saas este un concept de ofertă software pentru industria alimentara pe bază de abonament lunar per modul şi aplicaţii indiferent de numărul de utilizatori a terminalelor.

Soluţia Productis Saas este o formulă de colaborare care asigură achiziţia unei soluţii software destinată creşterii competivităţii economice a companiei cu cost minim posibil.

Aspectele hardware sunt comune tuturor dezvoltărilor software şi independente de numărul de aplicaţii şi procese. Astfel costul lor este fix şi valoarea lor se amortizează fizic în timp şi economic prin beneficiile aduse prin siguranţă, performanţă, confortul şi durabilitatea lor.

Dacă din considerente economice nu aveţi la dispozitie suma necesara pentru o investiţie de proporţii într-un sistem IT de management, însă doriţi să eliminaţi dificultaţile curente legate de trasabilitatea produselor, urmărirea termenelor de valabilitate pe loturi, poziţia produselor în depozit, de primirea comenzilor „just in time”, de pregătirea mărfii pentru livrare, de obţinere a rapoartelor de vânzări în timp util, de urmărire a soldurilor pentru obţinerea creşterii eficienţei operaţionale atunci Productis SaaS este soluţia potrivită pentru ambele părti.

Alegand acest mod de licenţiere obţineţi:

  • Cel mai bun preţ de achiziţie
  • Dreptul de folosire pe toată durata convenţiei
  • Posibilitatea de a trece la modul de licenţiere perpetuă prin plata diferenţei de preţ şi a unei taxe de upgrade
  • Garanţie pe întreaga perioadă de furnizare a serviciului
  • Upgrade gratuit la versiuni noi pentru o perioada de 12 luni
  • Training gratuit (6 ore pentru 3 persoane)

SERVICII ADIŢIONALE SOFTWARE – SaaS

La cerere puteţi beneficia de următoarele servicii adiţionale:

Serviciu
Training Suplimentar Productis (6 ore/trainer)
Upgrade la versiune superioară
Modificări personalizate ale aplicaţiei (preţ/oră)
Extinderea sistemului cu module şi procese noi
Pachet lunar de intreţinere – 1/luna
ProductisIndustriiCum cumparSolutiiContact
® 2009 Codespring LLC. All rights reserved. Software development by