ROENHU
Home » Descopera cum poți…

Reduce costurile totale

Costurile totale generate de catre fiecare proces in parte poate fi redus printr-un sistem care integreaza documentele actvitatilor din fiecare segment. Prin reducerea costurilor totale cresc indicatorii de profit.

Costurile totale pot scadea prin externalizarea unor activitati non specifice firmei dumneavoastra catre societati sau persoane juridice specializate in realizarea acestor servicii. Externalizarea este o solutie de suport bentru a obtine in schimbul unei sume mai mici toate acele componente adiacente activitatii de baza care ajuta la buna functionare, siguranta si dezvoltarea afacerii.

Costurile totale pot scadea prin investitii in technologii performante, automatizate si integrabile. Performanta unui produs consta in multifunctionalitatea pe care o poate avea.

SFA: Introducerea solutiei de automatizare a fortei de vanzari are un efect direct asupra diminuarii costurilor prin eficientizarea fortei de vanzari, optimizarea timpului de lucru, scaderea timpului de reactie intre comanda ferma si livrarea marfii.
Terminale mobile: Utilizarea terminalelor mobile PDA in procesul de gestionare a marfi si invenatariere reduce costurile aferente, accelerand in mod semnificativ indeplinirea sarcinilor si creste acuratetea acestora.
Managmentul documentelor in format electronic reduce costurile aferente timpului de cautare si gasire a documentelor, respectiv timpul pierdut cu „plimbatul hartiei”.

ProductisIndustriiCum cumparSolutiiContact
® 2009 Codespring LLC. All rights reserved. Software development by