ROENHU
Home » Industrii

Industria pâinii și morăritului

industria painii, sistem informatic, panificatie, productie, software control productie, soft de trasabilitate a produselor

În industria pâinii și în producția produselor de panificație controlul şi trasabilitatea produselor are un aspect important. Perisabilitatea produselor din faina de grâu ne obliga ca livrările sa se efectueze în timp util și punctual. Rulajul mare de produse într-un interval relativ scurt poate genera greșeli pe baza oboselii sau lacunelor sistemului utilizat.

Preluarea comenzilor cel mai adesea se face prin agenți vânzări sau în regim van sales, adică preluarea comenzilor este realizata împreuna şi în acelaşi timp cu distribuția. Adeseori doar la faţă locului la punctul de desfacere se știe exact cantitatea şi pozițiile produselor dorite de client.

Sistemul Productis oferă soluţii personalizate care răspund cerinţelor din industria panificației.

Prin Sistemul Productis se obţine o evidenţă clară a furnizorilor de materie primă şi auxiliare după criterii de lotizare, cantitativ, valoric etc. Controlul producţiei este obţinut prin monitorizarea traseului de producţie pana la finalizarea produsului. Evidenta gestiunii in format electronic si livrarile pe criterii determinate de catre management, aduc imbunatatiri substantiale sistemului de lucru si exclude potentialele erori ale caror sursa este neatentia, oboseala umana sau documentele descifrate eronat.

Conexiunea caselor de marcat ale magazinelor proprii la serverul central oferă în timp real o descriere a situaţiei de pe teren: ce produse s-au vândut, ce cantitate s-a epuizat, care este valoarea încasărilor etc. Prin acest instrument de monitorizare a vânzărilor în timp real se pot optimiza livrările de marfa şi evidenţia resursele financiare existente în punctele de vânzare.

ProductisIndustriiCum cumparSolutiiContact
® 2009 Codespring LLC. All rights reserved. Software development by