ROENHU
Home » Aprovizionare și furnizori

Aprovizionarea integrată în sistemul Productis

Aprovizionarea integrată în sistemul Productis

Sistemul Productis integreaza aprovizionarea cu functiile gestiunii, productiei si vanzarii pentru a oferii toate acele informatii care sprijina o aprovizionare eficienta. Astfel poate planifica si controla actiunile de aprovizionare cu materie prima si auxiliara si poate coordona actiunile proprii cu activitatile altor departamente ale companiei.

Modulul Aprovizionare in sistemul Productis este un instrument pentru generarea, inregistrarea documentelor si prelucrarea datelor care tin de aprovizionarea firmei si relatia cu furnizorii.

Pentru a rezolva sarcinile de aprovizionare in mod eficient, modulul de Aprovizionare include pe langa functiile de baza si alte servicii cu scopul de a oferi suport logistic. Prin integrarea modului de Aprovizionare cu modulele Productie, Depozit, Vanzari si personalizarea setarilor cu specificul firmei utilizatoare se pot calcula cantitatile necesare de achizitionat.

Prin sistemul Productis datele din modulul de Aprovizionare se transmit catre modulele departamentelor vizate in timp real, odata cu introducerea documentului de confirmare, astfel creste eficienta de planificare si optimizare a spatiilor de depozitare si planificarea productiei.

ProductisIndustriiCum cumparSolutiiContact
® 2009 Codespring LLC. All rights reserved. Software development by