ROENHU
Home » Procese

Gestiune: stocuri și inventar

Gestiune, soft gestiune, program gestiune, gestiunea stocurilor, soft gestiune stocuri, gestiune depozit, managementul depozitelor, raport de gestiune, sisteme informatice de gestiune, cod de bare, cititoare coduri de bară, terminale PDA Gestiune, soft gestiune, program gestiune, gestiunea stocurilor, soft gestiune stocuri, gestiune depozit, managementul depozitelor, raport de gestiune, sisteme informatice de gestiune, cod de bare, cititoare coduri de bară, terminale PDA


Productis Warehouse/Inventory Management System pentru industria alimentară

managementul depozitelor software de gestiune a stocurilor rapoarte electronice pentru gestiunea stocurilor sistem informatic de gestiune informaţii în timp real Managementul depozitelor  este un modul software, un program de gestiune a stocurilor. Este un instrument de lucru şi oferă rapoarte electronice cu privire la gestiunea stocurilor.

Managementul depozitelor oferă soluţii prin implementarea unui sistem informatic de gestiune care oferă informaţii în timp real.  Un sistem informatic de gestiune ajută la monitorizarea stocurilor şi implicit la optimizarea stocului, uşurează inventarul şi elimină cauzele care generează pierderi de informaţii.

Ca o gestiune să-şi poată îndeplinii sarcinile la standardul dorit, condiţia de bază este implementarea unui sistem informatic de gestionare a stocurilor din depozite, care poate integra fluxul informaţiilor şi cel al bunurilor.

Modulul de program gestiune integrat în Productis oferă soluţii de trasabilitate prin aplicarea sistemului cod de bare.

Prin acest program de gestiune produsele gestionate primesc coduri de bare care sunt procesate cu terminale PDA, cititoare coduri de bară. Prin implementarea sistemului cod de bare şi utilizarea terminalelor mobile PDA se obţin informaţii în timp real. Se obtine o identificare şi un control de grad ridicat asupra cantităţilor, produselor aflate în diferite depozite.

program-gestiune-trasabilitate-program-de-gestiune-cod-de-bare-terminale-PDA-cititoare-coduri-de-bară

soft-gestiune-program-gestiune-gestiunea-stocurilor-gestiune-depozit-managementul-depozitelor

Depozitarea și logistica mărfurilor este de o importanţă majoră în industria alimentară. Logistica și gestiunea devine o problemă tot mai acută și mai stringentă pe măsura ce activitatea companiei creşte prin cantitatea produselor și a sortimentelor rulate, prin personalul antrenat în gestionarea informațiilor și spaţiilor de depozitare.

Gestiunea, prin sarcina sa de dirijare a mărfii şi înregistrarea intrărilor şi ieșirilor, transmite şi primeşte informaţii. Suma acestor date, structurarea acestora, transmiterea, procesarea şi înregistrarea informaților formează un sistem informațional complex dar uşor de utilizat prin Productis.

Funcţiile de executare se regăsesc în mod clasic sub denumirea WMS (Warehouse Management Systems) şi implică procesele de mişcare şi transfer al mărfii în şi între depozite precum şi gestionarea spaţiilor din depozite.

Funcţiile de control  se regăsesc în mod clasic sub modulul IMS (Inventory Management Systems) şi implică informaţiile referitoare la lista produselor şi stocul real existent în depozit sub aspect cantitativ şi valoric.

Principala caracteristică a integrităţii constă în simultaneitate. Simultaneitate înseamnă că de la iniţierea comenzii, începerea executării până la finalizarea mișcării oricărei poziții din depozite, aceste informații stau instantaneu la dispoziția bordului operațional. Aceste cerințe fundamentale azi pot fi realizate doar prin mijloacele tehnice IT şi printr-un sistem software performant.

depozit-gestiune-inventar-pda

Managementul depozitelor este o funcție strategică şi un proces care dirijează şi înregistrează fluxurile interne şi externe ale informaţiilor şi mărfurilor cu scopul de a asigura funcționarea eficientă a activităților din depozite. Fluxul începe atunci când departamentul de achiziții al firmei sau clientul formulează o comandă şi se încheie atunci când comanda este onorată.

Cui i se adreseaza?

Nu fiecare magazie, depozit alimentar justifică implementarea unui sistem informatic de gestiune. Desigur orice depozit castigă avantajele funcţiilor implementate. Dar întrebarea trebuie pusă astfel: sunt beneficiile destul de mari pentru a argumenta costul de instalare şi functionare adiacent cu un WIMS?

Pentru a  lua o decizie în această privinţă venim în sprijinul dumneavoastră! În cazul în care la majoritatea urmatoarelor întrebari  raspundeţi negativ,  este sustenabilă idea de achiziţie al unui program IT de gestiune.

Prin Productis WIMS partenerii nostri răspund afirmativ la intrebarile chestionarului de mai sus!

Ce înseamnă sistem informatic de gestiune?

ProductisIndustriiCum cumparSolutiiContact
® 2009 Codespring LLC. All rights reserved. Software development by