ROENHU
Home » Trasabilitate

Trasabilitatea cărnii şi produselor din carne

industria cărnii, trasabilitatea cărnii, în amonte în aval, un pas înainte şi un pas înapoi, trasabilitatea produselor din carne, control proces de producţie, monitorizare fabricare a mezelurilor, soft trasabilitate,

Trasabilitatea cărnii şi produselor din carne pentru fabrici de prelucrarea cărnii şi carmangerii

Trasabilitatea cărnii şi produselor din carne se realizează prin înlănţuirea informaţiilor materiei prime carne şi cele secundare pe întregul proces de producţie. Trasabilitatea cărnii se poate obţine deoarece procesul de producţie în industria cărni în funcţie de reţetă şi tehnologie parcurge nişte paşi bine definiţi. Documentarea paşilor şi procesarea informaţiilor în programul soft Productis rezultă trasabilitatea produselor din carne în aval: de la client până la lotul materiei prime din care a fost fabricat.

Prin trasabilitatea produselor din carne se gestionează şi se monitorizează date cu valoare informativă privind originea materialelor, istoricului prelucrării şi livrări către punctele de vânzare. Întreprinderile de prelucrarea cărnii sunt implicate într-o reţea de filiere (șeptel, abatorizare, transport carne, comerţ an-gros şi an-detail), cu puncte de interconectare comune. trasabilitatea carnii

Pentru a obţine o trasabilitate în amonte şi aval pe principiul un pas înainte şi un pas înapoi, este necesar ca filiera cărnii să comunice permanent cu filiera animalelor care au fost sacrificate pentru obţinerea cărnii. Respectiv întreprinderile de procesare şi fabricare a mezelurilor să înregistreze destinaţiile unde sau livrat loturile de produse.

Înregistrarea informaţiilor aferente fluxului fizic desfăsurat în procesul de producţie în industria cărnii rezultă un flux de informaţie. Acest flux de informaţie înregistrat pe un suport electronic şi stocat într-o bază de date oferă toate informaţiile referitor la control producţie, identificare produse şi trasabilitate proceselor de fabricaţie.

Sistemul Productis oferă instrumente hardware şi soluţii software de gestiune pentru industria cărni.

ProductisIndustriiCum cumparSolutiiContact
® 2009 Codespring LLC. All rights reserved. Software development by