ROENHU
Home » Trasabilitate

Trasabilitatea laptelui şi controlul produselor lactate

trasabilitatea laptelui, trasabilitatea produselor lactate, HACCP si ISO 22000, controlul producţiei, produse lactate, sistem informatic de trasabilitate

Trasabilitatea laptelui şi produselor lactate

Trasabilitatea laptelui începe cu înregistrarea datelor de la producătorul de lapte pentru a putea fi făcut conexiunea între calitatea şi proveninţa  materiei prime lapte şi produsele finite realizate, respectiv livrate. Trasabilitatea produselor lactate este defapt un rezultat obţinut prin controlul producţiei conform HACCP si ISO 22000 integrat într-un sistem informatic. Printr-un control în producţia produselor lactate fiecare flux sau proces fizic este înregistrat în sistemul IT Productis ca şi conţinut informatic obţinând în timp real informaţii despre stadiul şi locul în care se află produsul.

Sistemul Productis oferă soluţii pentru trasabilitatea produselor lactate prin gestionarea produselor lactate pe criterii de Lot şi Şarjă şi livrările efectuate către clienţi. Prin urmare toate acele informaţii care indică cui iau fost livrate anumite produse dintr-un anumit Lot  sau ce Loturi de produse au fost livrate pe parcurs de o perioadă determinată unui anumit client sunt date care pot fi accesate şi evidenţiate sub formă de rapoarte.

Retururile de produse lactate sunt identificate de către sistemul Productis, astfel se poate realiza o diagnoză clară şi reală aspura motivelor care stau la baza retururilor şi deasemenea ţine  evidenţa sorţii acestora după recepţie.

trasabilitate lapte

ProductisIndustriiCum cumparSolutiiContact
® 2009 Codespring LLC. All rights reserved. Software development by