ROENHU
Home » Reflectări şi impresii

Revista laptelui 1938 anul II

Revista Laptelui este o revistă de specialitate din industria laptelui găsită întâmplător pe raftul unui anticariat. Deduc din faptul că este “al doilea an de apariţie” că primul an a fost 1937. Aceasta colecţie din Revista Laptelui al anului 1938 conţine 12 numere şi cu nu puţină surpindre am constatat că deja în primul număr din luna Ianuarie apare redactat întreaga programă redacţionistă. Acest “Sumar pe anul 1938” al revistei laptelui – pe care îl prezint mai jos – dă dovadă de un project management editorial care poate fi exemplu şi în zilele noastre.

Poate ar fi interesant de analizat problemele din industria laptelui între anii 1937-1940 şi temele care şi azi sunt de actualitate, respctiv aspectele care sau schimbat în decursul acestor 70 de ani.

Coperta Revista Laptelui

Coperta Revista Laptelui

revista laptelui

…………….

Revista Laptelui sumar pe anul 1938

Revista Laptelui sumar pe anul 1938

………………………..

Revista laptelui Sumar

Revista laptelui Sumar

În Romania consumul de alcol îl depăşeşte pe cel al laptelui deja în 1938. Nu am date concrete, poate cei de la institutul de statistică ar putea să î-mi ofere informaţii actualizate. Cu certitudine azi, după 72 de ani, consumul laptelui a crescut faţă de acea perioadă, dar cu siguranţă nici consumul de alcol nu a scăzut.
În orice magazin se poate observa şi se poate trage o concluzie aproape de adevăr, fără un studiu aprofundat, care este ponderea de consum între lapte şi alcol. Spaţiul dedicat pe rafturi şi cantitatea expusă pe raft din cele două categorii produse arată cu certitudine ce produse au o mai mare căutare.

ProductisIndustriiCum cumparSolutiiContact
® 2009 Codespring LLC. All rights reserved. Software development by